Nujij – Een spamblog voor haatzaaiers en complotterikken?
Ik zag het volgende artikel,"Moslims in Europa, met als url vl.am.Dat is een verkortingsurl. zoals bit.ly of hub.tm. De verkorte url brengt je uiteindelijk naar een youbube filmpje, waarin de heer Wilders behoorlijk aangeprezen wordt. Voor wie van te voren wilt weten waar je een verkorte url kunt aflezen zonder erop te klikken, ga dan naar http://longurl.org/ en vul de verkorte url in. Je krijgt dan precies te zien waar je terecht komt, bv http://vl.am/U92 voor dit artikel
-
Geplaatst:ongeveer 1 jaar geleden, populair sinds ongeveer 1 jaar (in 16 uur)
-
Door:
-
Categorie:
-
Bronlink:
-
-
Discussie:
Reageren op dit artikel? Log in of registreer jezelf
Waarom eKudos gebruiken
- Deel en ontdek nieuws, video’s, foto’s en tips
- Schrijf en plaats nieuws dat jij belangrijk vindt
- Start een vriendennetwerk
- Stem! Op ekudos is heel Nederland de redactie
- Geef je mening en start discussies
- Volg het nieuws van vrienden en bekenden
- Start een weblog met gelijk een groot publiek
- Ontdek het leukste en beste nieuws van het web

Maaruh, wat hebben Wilders, nujij, moslims en "short Url's" in vredesnaam met elkaar te maken?
Ruik ik een complot? Of wil je short url's gewoon verbieden een hoofddoekje te dragen op hun avatar bij nujij?